Du bruger hver måned penge på mobilregningen, bredbåndsregningen, men har du i virkeligheden det billigste abonnement til dit behov?

Udbyderne finder hele tiden på nye tilbud, så det gælder om at holde sig opdateret, hvis man ikke vil snydes for besparelser og de billigste løsninger.

Tjek du har det billigste abonnement

De fleste danskere har mange forskellige abonnementer, med alt fra mobilen, til bredbånd, forsikring og a-kasse.

Det første du skal gøre, for at finde ud af om dit mobilabonnement passer til dit forbrug, er at vurdere, hvor lang tid, du taler i telefon, hvor meget du er på internettet på din smartphone, om du har brug for udlandstelefoni og hvor mange penge du bruger på streamingtjenester som Netflix og Spotify.

Hvis du alligevel bruger penge på streamingtjenester hver måned, kan det måske være en god idé at få dem inkluderet i dit mobilabonnement, så du ikke bruger unødvendigt mange penge på det. Din taletid og dataforbrug kan du finde frem til i dine indstillinger på telefonen, da den gerne skulle registrere, hvor meget du downloader og uploader og hvor mange timer du taler i telefon. Nulstil begge i begyndelsen af måneden og tjek i slutningen, hvordan dit forbrug ser ud.

Når du har fundet frem til, hvor mange penge du bruger på streamingtjenester hver måned, og har fundet ud af, hvor dit forbrug af tale og data ligger omkring, kan du begynde at se på, hvilket abonnement, der er det billigste for dig.

Meget af det samme vil gå igen, når du skal tjekke bredbånd, mens a-kassen er en lidt andet størrelse. Her bør du ligeledes opholde medlemsfordele og goder, op imod hinanden. En ting der er lidt mere subjektiv at vurdere.

Sammenlign abonnementer online

Der findes rigtig mange forskellige udbydere, som alle har stribevis af tilbud og forskellige sammensætninger af taletid, data og streamingtjenester. Den suverænt nemmeste måde at sammenligne dem på, er ved at finde deres priser online og vurdere, hvilken løsning der passer bedst til dig.

Men husk på, at holde dig løbende opdateret, for der går ikke længe, før det fantastiske tilbud, du har brugt lang tid på at researche dig frem til, ikke længere er det billigste for dig, fordi udbyderne holder tiden kommer med nye kampagnetilbud for at lokke kunder til.

På a-kassemarkedet ændrer priserne sig også løbende, ligesom omdømmet hos medlemmer og fordele, bør være en væsentlig del af din beslutningsproces. Der sker hele tiden noget på a-kassemarkedet i Danmark, når det kommer til a-kasse udbydere, deres priser, medlemsfordele og de gældende dagpengesatser. Du bør derfor løbende holde dig opdateret.

Du kan nemt sammenligne priser, udbydere, muligheder og fordele, via diverse sammenligningstjenester online. Her kan tjenester om Yanet og Findino være velegnede til at sammenligne internet, mobilabonnementer og lån m.m. De gør det enkelt at sortere og få fremvist præcis de udbydere, der matcher dine behov, så du ender med den bedste løsning.

Uanset hvem du vælger, vil du helt sikkert få et bedre overblik over de aktuelle priser og muligheder på markedet. Det er rigtig positivt i sig selv, så du ved du har den rigtige løsning som forbruger.