Om Mobity

Mobity.dk er en hjemmeside centreret om mobil, internet og IT. Vi lever i en teknologisk tidsalder, hvor nærmest alt omhandler disse emner.

Det gælder alt fra en overførsel på netbanken, til shopping i en webbutik eller når du skal finde et sjov spil til mobilen. Alt foregår efterhånden på mobilen eller internettet og det fascinerer teamet bag Mobity.

Du kan forvente at finde gode guides, interessante artikler, aktuelle nyheder og meget mere på Mobity.dk. Altid med fokus på emner som mobil, internet og IT.

Vel mødt på hjemmesiden – Vi håber at se dig igen!

CSR og klima

CSR, samfundsansvar og klima er nogle af de mest centrale nøgleord i øjeblikket. Det er begreber som er tæt forbundet og hvor vi alle er nødt til at gøre en positiv forskel. Vi ser derfor positivt på de initiativer der stiller skarpt på emner som CSR og klima, for at øge opmærksomheden på emnet. 

Klimaet er et emne der har været på dagsordenen længe og hvor teamet bag Mobity gør hvad vi kan, for at tænke i miljøvenlige baner. Det indebærer at begrænse papirforbruget, madspild, ligesom vi altid tager cyklen eller det offentlige i hverdagen.