Netflix er en af tidens mest populære streamingtjenester på grund af den nemme brugerflade og det store udvalg af film og serier, som rammer enhver smag.

Tjenesten opdateres jævnligt med nye titler, og det kan være en sand jungle at navigere rundt i det store udvalg. Her får du derfor en liste over de 10 bedste film på Netflix.

Top 10 film på Netflix

Og hvordan finder man så de bedste film på Netflix? Det er enormt svært at afgøre. Man kan se på brugerbedømmelse, priser, kritikernes anmeldelser eller helt andre aspekter. Ikke desto mindre er det helt individuelt, hvad man foretrækker.

Vi har dog gjort et forsøg på at samle en liste over de 10 bedste film på Netflix, som både indeholder nye og gamle udgivelser og noget i alle genrer.

Få inspiration til din Netflix ”to-do” liste lige her:

  1. Uncut Gems: se Adam Sandler i historien om en bookmaker, der skylder penge til den italienske mafia og virkelig kommer ud i problemer.
  2. Marriage Story: Scarlett Johansson og Adam Driver spiller parret, der gennemgår en hjerteskærende og giftig skilsmisse med alt, hvad det medfører.
  3. Joker: med en Oscar i bagagen kan vi ikke komme udenom denne underholdende og tankevækkende film med Joaquin Phoenix’ imponerende skuespil.
  4. Birdman: her har vi endnu en anmelderrost film om en antihelt, hvis verden kollapser omkring ham. En anderledes og medrivende fortælling.
  5. Annihilation: her fører Natalie Portman an i opdagelsen af en karantænezone. En særdeles tankevækkende og tidssvarende sci-fi-horror film.
  6. Athlete A: dokumentaren fortæller om magtmisbrug i den amerikanske gymnastikverden, og den vil uden tvivl sidde fast i tankerne længe efter skærmen er slukket.
  7. BlacKkKlansman: filmen fra 2018 er både underholdende og gribende i sin fortælling om en afroamerikansk politibetjents arbejde med at infiltrere Ku Klux Klan i 1970’erne.
  8. Lady Bird: selvom Golden Globe-vinderen har nogle år bag sig, så er historien om en piges overgang til kvinde bestemt stadig værd at se.
  9. A Star is Born: Den stjernespækkede film fra 2018 er rørende og medrivende, og den fantastiske musik er naturligvis prikken over i’et i denne film.
  10. No Country for Old Men: her portrætteres den amerikanske kapitalisme og grådighed på hårdeste vis i en spændende Oscar-vinder.

Film i 2020 du skal se

Listen over er blot et uddrag af de mange fantastiske film, der ligger på Netflix. Her er virkelig noget for enhver smag, uanset om du er til romantik, drama, humor, horror eller action. På listen finder du også en enkelt dokumentar, og netop på dette område finder du også mange tankevækkende, oplysende og spændende film.

Gå på opdagelse i titlerne over for at finde de 10 bedste film på Netflix, eller brug dem til at få inspiration til andre nye og gamle film, du skal have set. Der er naturligvis også mange klassikere, der ikke har sneget sig ind i top 10, men som alligevel er værd at få set.

Er du mere til de nye udgivelser, så opdateres Netflix jævnligt. Du kan bl.a. finde Netflix’ egne film, men også alt fra Oscar-vindere til sjove komedier, der kan få lattermusklerne i gang. Foretrækker du i stedet serier, så er Netflix naturligvis også utrolig stærk på dette område.