Hjælper dig med at få lavere omkostninger.

Efter vores seneste artikel om hvorfor du jævnligt bør tjekke dit mobilabonnement og øvrige abonnementsløsninger, ser Mobity her nærmere på hvorfor du altid bør foretage en sammenligning af lån.

Når du har brug for penge har du altid flere lånemuligheder, men det kan være svært at overskue alle sammen. Og ikke mindst hvem der er bedst eller billigst. Kender du til problematikken? Så bør du sammenligne lån og firmaer med hinanden, for at spare dig selv en masse penge.

Hvor kan jeg sammenligne?

Lad os starte med hvor du kan sammenligne lån henne. Der findes flere gode tjenester på nettet, men vi er ret begejstrede for konceptet Findino. På Findino.dk har de lavet en top 3 med deres anbefalinger, suppleret med oversigter alt efter hvad du søger.

Dine muligheder defineres nemlig af, dels hvor gammel du er og dels hvor mange penge du vil låne. Begge har en indflydelse på hvem du kan ansøge hos. Findino har derfor lavet målrettede oversigter, alt efter din situation. På den led kan du nemt og hurtigt få en oversigt med aktuelle firmaer, som du så kan sammenligne med hinanden.

Der er jo ingen grund til at sammenligne 10 udbydere med hinanden, hvis det alligevel kun er 5 af dem, der reelt kan løse dit pengebehov.

Du kan besøge og sammenligne lån hos Findino her.

Bemærk at unge under 20 år har begrænsede lånemuligheder, da de fleste firmaer har et alderskrav på 20 eller 23 år.

Læs også: Sammenlign priserne og spar penge

3 gode grunde til at sammenligne lån

Der er mange gode grunde til at sammenligne lån og vi nævner her 3 af de mest væsentlige:

  1. Overblik over mulighederne og indsigt i lånemarkedet.
  2. Lavere omkostninger/rente.
  3. Ingen tidsspild på forkerte ansøgninger – du kender kravene på forhånd.

Når du er færdig med at undersøge de forskellige selskaber og deres forhold, bør du gå i gang med at udfylde flere ansøgninger. Nøjes ikke med 1, men få sendt flere afsted. Det giver dig større chance for at blive godkendt og større sandsynlighed for at finde det billigste lånetilbud.

Boliglån

Ved boliglån gælder der lidt andre forhold, men det gør ikke betydningen mindre. Tværtimod. Du bør derfor være meget opmærksom på den tilbudte rente og på om den kan findes billigere.

Pengepriser.dk er en smart forbrugerservice som kan give dig klarhed over priser og renter på de forskellige løsninger. Du kan med fordel besøge dem, hvis du har brug for penge til køb af ny bolig.