Har du hørt om prissammenligningssider? Det er efterhånden et kendt fænomen for alle danske forbrugere, med smag for en god handel.

Det er helt sikkert ikke tilfældigt at Internet rummer flere og flere prissammenligningssites, der skal hjælpe os som forbrugere. De har nemlig deres klare berettigelse, når man skal finde de laveste priser online og spare penge.

Populariteten er velfortjent og hvis du er prisbevidst eller gerne vil spare penge, er der ingen vej udenom. I denne artikel ser Mobity nærmere på tre af de gode sammenligningstjenester, du bør kende til. 

Sammenligning af lån

Sammenligning af lån er desværre ikke noget der er udbredt nok. Det er en skam, for det er ét af de områder hvor du kan spare fleste penge.

Forskellen mellem et dyrt og billigt lån, kan hurtigt være på mange tusinde kroner. Forskellen afhænger meget af dit lånebeløb og ikke mindst den udbyder du låner hos. Men rådet er det samme: Sammenlign udbyderne med hinanden, indhent flere lånetilbud og sammenlign dem med hinanden.

Valget bør falde på tilbuddet med den laveste ÅOP, medmindre andre forhold er vigtigere. Stlaan.dk er en af de nye gode sammenligningssider inden for lånebranchen, der kan være til stor hjælp, når du skal vurdere udbyderne over for hinanden.

Sammenlign lån på Stlaan.dk her.

Prissammligning ved shopping

Shopping er det vi danskere gør mest på nettet og selvom besparelsen ikke altid er markant, kan det alligevel være en god ide, at benytte sammenligningssiderne.

Specielt hvis du køber en dyr skjorte, eller nye sko. Eller det kan være du leder efter den laveste pris på et computerspil. Det tager typisk ikke mere end 5-10 minutter og besparelsen kan nemt være på 100 kroner. Det er vel en fornuftig timeløn?

Der er mange gode tjenester du kan benytte i forbindelse med shopping. De fleste kender til Pricerunner og de må fortsat regnes for at være de førende inden for forbrugsvarer.

Sammenligning af forsikringer

Sidst, så har vi valgt at fokusere på sammenligning af forsikringer. Det er ikke noget vi skifter eller fornyer så tit, men man bør altid være opmærksom på, der ikke betales for meget.

Det kommer du hurtigt til, hvis du har forsikring samme sted i 2-3 år, uden at få tjekket op på prisen løbende. Pres din udbyder, så du hele tiden får den laveste pris. Ellers er der mange andre kampagner og billige forsikringsselskaber, der står klar med åbne arme.

Forsikringsguiden er en populær udbyder som F&P og Forbrugerrådet Tænk står bag, så dem kan du trygt benytte.

Det gode ved prissammenligning er, at man altid kan tjekke priser og indhente tilbud. Det er gratis, uforpligtende og så får du dig et grundigt indblik.

Sammenlign priser på forsikringer via Forsikringsguiden.dk.

Mobity håber du kan bruge vores gode råd og henvisninger – det vil i hvert fald gøre din pengepung glad og give dig mest værdi for pengene.