Har du brug for 18.000 kroner på kontoen? Pengene kan bruges til mange forskellige ting og låner du pengene online, vil ingen spørge til hvad. På det område adskiller de sig fra bankerne, hvor de gerne vil have et indgående kendskab til formålet, dit månedlige budget og lignende.

På nettet er det nemmere og mere ligetil, at lave forbrugslån på 18000 kr. Mobity gør dig klogere på mulighederne og viser dig, hvordan du sikrer dig selv den billigste løsning.

Brug for forbrugslån på 18.000 kr.?

Uanset hvor mange penge du har brug for, er det afgørende du udnytter de mange valgmuligheder til din fordel. Der er sket meget på lånemarkedet de seneste 5 år, hvilket har gjort dem til et prisvenligt alternativ til banken. Et meget nemmere og mere fleksibelt alternativ.

Det understreges af, at flere udbydere har renter der starter fra under 5 procent. Det er lavt, selv for et forbrugslån i banken. Hvad skal du så bruge det til? Du bør altid skabe dig et overblik over markedet, hvem der kan hjælpe dig og udvælge 2 eller 3 af dem med lavest rente. Lad vær med kun at søge 1 sted.

Brug sammenligningssider og få overblik

Brug sammenligningssider til at vurdere firmaerne og til at finde frem til, hvor henne du skal søge lån på 18000 kr. Der er flere hjemmesider som kan hjælpe dig hurtigt i gang. Mange af disse sider har endda målrettede oversigter, kun med forbrugslån på 18000 kr.

To af disse hjemmesider hedder Findino.dk og Prisas.dk, der viser dig hvor du kan låne 18000 kr. online. Se mulige løbetider, alderskrav mv. så du er klar til at ansøge.

Sådan finder du det billigste

Ét er hvor du skaber dig selv overblikket og får klarlagt de relevante udbydere. Noget andet er hvordan du ender ud med det billigste forbrugslån på 18000 kroner. Vi har allerede været inde på, at du bør søge hos flere firmaer, så du modtager flere tilbud retur.

Du skal ganske vist kun bruge ét lånetilbud, men du kan aldrig vide hvem der godkender dig, eller hvem der tilbyder den laveste ÅOP. Derfor vil denne fremgangsmåde være nødvendig.

Hov hvad var det for et begreb; ÅOP? Det betyder årlige omkostninger i procent og bør fremhæves over renten. Her indregnes alle løbende gebyrer og andre omkostninger. Ikke kun renteomkostningerne. Så brug ÅOP, når du skal sammenligne og udvælge det billigste lånetilbud.

Se mere om at finde det billigste lån her.

Noget jeg bør være opmærksom på?

For dig der aldrig har prøvet at låne penge på nettet, kommer her et afsnit med særlige forhold du bør kende til.

1. Du kan altid søge gratis og du binder dig først til noget, når aftalen er signeret med din digitale signatur. Nærmest alle udbydere bruger efterhånden NemID til at bekræfte aftaler.

2. Du har altid 14 dages fortrydelsesret, men det er vanskeligt at fortryde i praksis. Dels skal alle pengene tilbagebetales inden for en given tidsramme og dels skal forskellige forhold være overholdt. Det er ikke så ligetil, som at returnere en sweater. Du bør derfor sætte dig ind i fremgangsmåden først, hvis det bliver aktuelt.

3. Du må aldrig vælge en månedlig ydelse, der er højere end hvad du kan betale. Ved du hvor mange penge du har til rådighed hver måned? Hvis ikke, ved du reelt ikke hvad din månedlige ydelse bør være på. Det er nemlig dit rådighedsbeløb der skal bruges til at betale afdragene.

Vi håber du er blevet klogere på hvordan du finder et godt forbrugslån på 18.000 kr. og hvad du ellers bør vide i den sammenhæng som forbruger.