Vi bruger vores smartphone hver eneste dag. Både til arbejde og fornøjelse er de fleste afhængige af at kunne gå på nettet, tage billeder, ringe, sende SMS’er og alle de andre ting, du kan med en smartphone.

Derfor kan det godt betale sig at få investeret i en ordentlig smartphone, men de kan koste op mod 5000 kroner, så det kan være, du bliver nødt til at låne til købet. Mobity ser nærmere på dine muligheder i denne artikel.

 

Start med at finde den billigste forhandler

Det første du skal gøre, før du låner penge til en telefon, er at finde den billigste forhandler på markedet. Det skal selvfølgelig ikke være den forhandler, der i gennemsnit har de billigste priser, men den, der sælger din smartphone billigst.

Det er forholdsvis nemt hurtigt at finde frem til, hvor din smartphone bliver solgt billigst. Med hjemmesider som for eksempel Pricerunner.dk, er det let og overskueligt, at finde frem til den billigste forhandler.

Du søger bare på den telefon, du gerne vil have, og får derefter prisen i de forskellige butikker. Du kan også prøve at søge på forskellige, hvis du ikke er låst fast på en bestemt mobil.

Hvor mange penge mangler du så?

Når du har fundet den helt rigtige mobiltelefon, skal du til at finde ud af, om du har råd til den. Hvis det ikke er tilfældet, må du vurdere, hvor mange penge du mangler. Til en smartphone vil det sjældent dreje sig om et særligt stort beløb.

Men selvom du kun mangler nogle tusinde kroner, er det stadigvæk nok til at holde dig fra at købe en ny telefon. Det behøver det dog ikke at gøre, da de sagtens kan låne pengene uden de store omkostninger i form af gebyrer og renter.

Relateret på Mobity: Brug for penge til julen

Du kan nemt låne mindre beløb online

Ved lånefirmaer rundt omkring på nettet, kan du finde mange gode tilbud. Nogle tilbyder endda lån, hvor du ikke skal betale renter eller gebyrer. Det er altså helt gratis at låne fra dem, men der er til gengæld nogle andre krav, du skal opfylde.

For eksempel kræver de fleste af disse udbydere, at du ikke er medlem af RKI, ikke har lånt penge hos selskabet før, og at du betaler pengene tilbage inden for 30 dage. Hvis du kan leve med de krav, er det helt sikkert den billigste måde at få råd til den nye iPhone 6s med det samme, men ellers kan du også tage mere almindelig lån mange steder på internettet.