Mobilmarkedet 2015

Mobilmarkedet er et område der interesserer mange danskere og Mobity.dk ser derfor ind i fremtiden og deler vores forventninger til 2015.

Vi har særlige forventninger til de to giganter Apple og Samsung, der må forventes at fortsætte kapløbet i det nye år. 

Det skal nævnes, at indtil videre er mange af vores forventninger baseret på kraftige rygter og ikke håndgribelige udmeldinger, men mon ikke det kommer til at ske alligevel.

 

Apple med iPhone 6S og 6C

Apple er kommet med deres iPhone 6 på markedet og bliver nu lystigt købt af tusindvis af danskere. det mest nærliggende spørgsmål er så, hvornår 6S og 6C modellerne kommer på markedet.

Hvis de kommer, kan det kun være i løbet af 2015. Ellers bliver tidsforskellen for stor. Man kunne sagtens forestille sig det sker i perioden fra maj-august måned. Det vil give Apple muligheden for at få solgt en masse iPhone 6 modeller, der på det tidspunkt vil være næsten et halvt år gammel.

Der er ingen tvivl om at de har en klar salgstrategi og om sende dem på markedet en smule forsinket, for at maksimere salget, så folk der har købt 5S eller 6 modellen, vil være ivrige efter at få den nyeste variant.

Se også: Hvilken smartphone skal jeg vælge?

 

Samsung Galaxy S6 kommer på markedet

En anden smartphone der er stærkt ventet i løbet af 2015 er Galaxy S6. Mobity tør godt lægge hovedet på bloggen og love den kommer!

Samsung kan simpelthen ikke tillade Apple at komme med både iPhone 6, 6S og 6C, uden at komme med et modsvar. Det kan forventes at der vil gå nogle måneder af 2015, til de er klar og har afluret de nye detaljer som Apple 6’er model rummer.

Det to udbydere har en evig kamp om kunderne, så Samsung har helt sikkert analyseret den nye iPhone 6 til bunds, inden de selv udkommer med deres nye Galaxy S6. Det bliver spændende at følge hvilke forskelle de kommer til at have.

 

Er der en fusion på vej?

Sidst så spekulerer vi i om der kan være en fusion på vej i løbet af 2015. I midten af 2015 bragte Børsen en historie om at mobilmarkedet skreg på en fusion.

Hele mobilmarkedet er kendt for at være ekstremt konkurrencepræget, så det kan bestemt ikke udelukkes at der sker en fusion eller opkøb i løbet af året. Om det så bliver mellem teleselskaberne eller de øvrige udbydere, må tiden vise.

 

Mobity.dk vil løbende følge udviklingen og holde dig opdateret på de spændende begivenheder. I slutningen af 2015 vil vi evaluere vores forventninger og tjekke om vi ramte plet.