Mobilic der tidligere var ejet af lærernes indkøbsforening (LIC), holder stadig fast på at tilbyde gode priser og fordele til sine kunder. Det er ikke kun lærerne, der kan nyde godt af deres tilbud mere.

Mobilic dækker udover telefoni også TV pakker, bredbånd og mobilt bredbånd, så de kan konkurrere på alle aspekter af markedet. Det er efterhånden meget normalt for selv de billigste mobilselskaber.

Abonnementsløsninger

Hos Mobilic er der fokus på at det ikke skal koste noget at tale i telefon, hvorfor den mindste mængde tale er på 9 timer, hvorefter der er fri tale i alle mobilabonnementerne. Selv med større mængder data i abonnementet bliver priserne holdt lave og fra tale + 10 GB data koster 179 kr.

Selv på den dyreste pakke kommer den samlede udgift for 6 måneder ikke over 900 kr., hvilket er grunden til at Mobillic kan betegnes som et billigt teleselskab. Gode priser tilbydes også på bredbånd, hvor der kan fås fra 10/1 Mbit til 179 kr. op til 50/ mbit til 299 kr..

På TV-siden kan en TV pakke kombineres med bredbånd, hvor der tilbydes en lang række kanaler, hvor de 2 største også indeholder Viasat pakken. På nuværende tidspunkt er der tilbud på TV pakkerne, da oprettelsen på 799 kr. kan spares på alle 4 pakker. Du kan se aktuelle priser og mere på Mobilic.dk.

Bedømmelser fra kunder

På Trustpilot har Mobilic 3 stjerner, hvilket kan betegnes som middel, og ikke specielt imponerende. Det skal dog medregnes, at der svares på alle anmeldelser, og man reagerer også på de kritiske kunder, der føler sig snydt. Her sørger man for at rette fejl i stedet for at bortforklare dem, hvilket må ses som et stort plus.

Om Mobilic teleselskab

Mobilic som teleselskab går meget op i deres motto “= 0 % bøvl”, hvilket de følger godt op på, når det kommer behandling af kundeklager på anmeldelsessites som f.eks. Trustpilot. Deres priser ligger i den billige ende af skalaen, hvor man for 99 kr. kan få en pakke, som dækker de fleste forbrugeres behov.

En ting der dog skal lægges mærke til er, at der lægges 20 kr. oveni, hvis man ønsker at gøre brug af 4G netværket. Alt i alt giver Mobilic forbrugeren meget for pengene, når det kommer til både tale og data, og dermed vurderes de som konkurrencedygtige på mobilmarkedet, og deres afskaffelse af oprettelsen er en bonus i pakken.

Hvis du specifikt overvejer at vælge dem som din bredbåndsudbyder, kan du tjekke denne anmeldelse af deres bredbånd. Den har fokus på deres løsninger og kundernes erfaringer.