Har du hørt om Kliklån? De er tilknyttet den store virksomhed D:E:R, som nok giver bedre genlyd. Mobity er dedikeret til internet og IT, hvilket gør dem til en interessant udbyder for os.

Du kan nemlig underskrive låneaftalen online og ansøgningen sker via et simpelt system, med kun få oplysninger påkrævet. Mobity.dk ser nærmere på den nye udbyder i denne artikel. Læs vores anmeldelse og andres erfaringer med dem. 

Kliklaan.dk er en del af D:E:R A/S virksomheden og selve hjemmesiden har opereret på det online lånemarked siden foråret 2014. De er i konstant vækst grundet deres fordelagtige forhold, som blandet andet tæller ned til 9,9 % i månedlig rente, en løbetid på mellem 24 og 72 måneder samt en hurtig og enkel aftale via Nem-id.

 

Hvad siges der om Kliklån på Trustpilot?

Lånebranchen er stor og den kan være kynisk. Specielt på sider som Trustpilot. Derfor er det meget udbredt, at anmeldelserne ofte har en negativ tone.

For der er nemlig rigtig mange problemer forbundet med dette marked, da penge nemt får folk op i det røde felt. Derfor er det også så vigtigt, at man finder den rigtige udbyder.

Kliklån har på Trustpilot én enkelt anmeldelse på nuværende tidspunkt. Den er dårlig. Den handler om, at de har ”spammet” en privatperson med mails. Én enkelt stjerne blev der givet.

En væsentlig pointe

En væsentlig pointe er værd at have for øje. For vurderingen er negativ, men det er svært at vide om firmaet er godt, ud fra en kundeoplevelse. Man kan ikke bygge en nuanceret vurdering på 1 mening.  Grundet forholdene i lånebranchen skal de ene vurdering hellere vendes om ved at sige, det er et godt signal, netop fordi der er så få anmeldelser.

Har der været dårlige forhold, småt skrift, der har luret kunderne, dårlig service etc., så kommer det ud på nettet. Så når man på verdens mest populære kundeanmeldelsesside, kun kan finde én klage over spam, så er vores konklusion faktisk, at det er et positivt tegn.

Alt andet ville også være underligt da D:E:R A/S, firmaet bag, har snart 20 års erfaring i branchen. De har nemlig al den viden og erfaring, der er nødvendig, for at drive en professionel forretning.

 

Tjek altid lånefirmaet inden du ansøger

Lad dette være et budskab om, at du altid bør tjekke lånefirmaet ud, inden du siger JA til aftalen. Ansøgningen i sig selv er gratis at sende, og det er svaret du får tilbage også. Men får du et godkendt svar tilbage fra den første, er det let at takke ja.

Det er bare vigtigt du både undersøger firmaets vilkår, konkurrenternes betingelser og hvad andre kunder har sagt (eller ikke har sagt). På den måde sikrer du dig den bedst mulige aftale på det online lånemarked.

Dette forarbejde er særligt vigtigt, da du bør ansøge hos mindst 2-3 udbydere. Søger du eksempelvis hos 4 forskellige, er det jo afgørende at vide, hvem der har det bedste omdømme på nettet.

Andre anmeldelser

I forlængelse af du bør tjekke omdømmet og vilkårene hos de udbydere du ansøger hos, har Mobity fundet et par andre anmeldelser frem, der kan være relevante for dig.  Det er af Kvikautomaten, hvor du kan låne op til 6.000 kroner og af Pengeautomaten hvor beløbsgrænsen er hele 300.000 kr. Altså udbydere der kan tilbyde dig andre muligheder end Kliklån.

På Stlaan.dk har de lavet en række gode anmeldelser af førende udbydere på nettet. Du kan læse deres anmeldelse af Pengeautomaten og Kvikautomaten på disse sider.

 

Værd at vide

Forholdene hos Kliklån er enkle: Lån mellem 5.000 og 40.000 – betal over en periode mellem 24 og 72 måneder og ansøg hurtigt og let via Nem-id uden alt det irriterende papirarbejde.

Og så får du som tidligere nævnt en rente på helt ned til 9,9 %. Sender du en ansøgning giver de dig din specifikke rente ud fra dine økonomiske forhold.