Alle med en vis alder kan huske da banken var det eneste sted at låne penge. Hvis man ikke var gode venner med banken, så havde man problemer.

I løbet af de seneste årtier er der kommet mange låneudbydere online, der nu kan tilbyde dig lån uden sikkerhed på rekordtid. Det har aldrig været så mobilt, hurtigt og nemt som nu. Læs hvorfor i denne artikel. 

 

Hurtig ansøgning og svar

Først og fremmest skal lånefirmaer have stor kredit for at være hurtige på aftrækkeren, når en ansøgning skal vurderes. Det kan de hurtigste vurdere i løbet af 10 minutter, mens andre skal bruge et par timer.

I alle tilfælde går det skræmmende hurtigt og det tiltaler de fleste danskere. Man undgår nemlig det store besvær der er ved selv små banklån.

 

Det “mobile” lånemarked

Hvad angår det “mobile” lånemarked, så er Internettet jo med til at gøre det meste fleksibelt og mobilt. Du kan shoppe og lån overalt i verden, så længe du er online. Aldrig har der været så mange gode muligheder for dig som forbruger.

En klar fordel for de personer der kan styre det, mens andre hurtigt kan komme til at bruge penge de ikke har. Det er ulempen.

At man tilmed kan lave de såkaldte smslån, hvor du låner penge med en enkel sms, er kun med til at understrege tendensen. Denne lånetype har været meget udskældt på grund af deres høje ÅOP (omkostninger) og det er da heller ikke noget vi anbefaler dig på Mobity.dk. Det ændrer bare ikke på tendensen i markedet.

 

NemID = Hurtigere låneoptagelse

Sidst er vi nødt til at nævne NemID som en central skikkelse på lånebranchen online. Hvis ikke allerede, så helt sikkert om 2-4 år.

Lån online hurtigt og nemt

Lån online hurtigt og nemt

Den digitale signatur via NemID, er nemlig vejen til en hurtigere og nemmere låneoptagelse, hvor man kan underskrive som når man overfører penge i netbanken.

Det er helt ligetil, sikkert og nemt.

 

Mange udbydere tilbyder allerede lån med underskrift via NemID og antallet vil helt sikkert stige de kommende år. Det gør nemlig hele processen endnu hurtigere og lettere for begge parter. Se mere om NemID her.

 

Det bliver spændende at se hvor vi ender, for det kan næsten ikke bliver hurtigere eller lettere at optage lån på nettet. Vi må se hvor vi ender om 5-10 år.